Etikettallmänt-om-ångest
Läst 2209 ggr
Akkurat
2012-10-10, 19:59

konstig

Hej!

Jag brukar ha massa konstiga tankar!

Jag kan tex. inte röra nåt i metall förutom hemma, jag MÅSTE tvätta händerna jättenoga då, och får typ värsta äckel-ångestkänslan!

Sen måste jag gå på toa sist, innan jag ska sova, jag kan inte gå på toa, sen dra på mig pyjamasbyxor (tar typ 5 sekunder) och sen gå och lägga mig, då måste jag gå på toa igen, annars kan jag inte sova !

Sen har jag en till grej, om jag tex. sitter i bilen, så ser jag att vi möter en lastbil, tex. då tänker jag mig, liksom spelar upp ett scenario att jag ser i hjärnan hur lastbilen liksom kränger till och kör rätt in i bilen, och törnar till rätt i sidan mot mig, då måste jag liksom hålla i mig i sätet och flytta mig lite, så jag är liksom berädd om den åker in i oss, mså håller jag i mig och flyttar mig lite, sen när den åkt förbi släpper jag och flyttar tillbaka.

Jag känner mig helt störd i skallen..hahah vad kan detta vara?

♥ KENT ♥

http://www.dropp.blogg.se

Akkurat
2012-10-10, 20:23
#1

Juste, sen om jag har precis gått på toan och gått och lagt mig direkt i sängen, så oftast somnar jag då, men vissa kvällar är det värre, då kan jag ligga i sängen och gå upp och gå på toan, lägger mig i sängen, går på toan, lägger mig i sängen osv. kan göra så kanske 5-6 gånger, även fast jag inte är kissnödig eller nåt, måste bara göra det! kan in sova annars.

♥ KENT ♥

http://www.dropp.blogg.se

Akkurat
2012-10-10, 21:23
#2

Aha googlar massor och sett att det finns nåt liknande"tvångsyndrom" . Nu när jag läst om det och vad andra skrivit så hade nån skrivit att den var tvungen att liksom trampa på alla trösklar och mattkanter och nu har jag börjat gjort det idag senaste timmen!!! Så vågar inte läsa mer om jag börjar göra saker som står! Kom på en till sak, om jag står och borstar tänder så kan jag inte stå med ena foten på mattan, och andra utanför mattan, utan då måste jag kliva så jag står inuti mattan helst eller annars utanför mattan, men inte ena foten på mattan och andra utanför. Känner mig konstig med de här, känner mig som en störd psykopat. När jag är typ stressad och har mycket i huvudet så måste jag gå på toa hela tiden när jag ska sova det är då jag kan gå på toa uppemot 6 gånger i rad med några minuters mellanrum. Snälla känner mig så konstig, speciellt det med toan! Ska jag prata med nån psykolog eller nåt? Känner ni andra som har detta er konstiga? Eller överdriver jag?

♥ KENT ♥

http://www.dropp.blogg.se

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

gazeporn
2012-10-10, 23:05
#3

Jag tycker du borde prata med någon om du tkr det är jobbigt.
Det låter otrevligt, har haft tvångstankar när jag var yngre, kan känna av lite ibland.  Du är absolut inte någon psykopat ^^

Kram Laila

SaaraE
2012-10-11, 13:17
#4

Om du upplever att något är ett problem så är inte det att överdriva. Det finns alltid någon som är sjukare, gör värre saker osv. men om du tycker att det stör din vardag eller att du lider av det så är det ju ett problem som du kan söka hjälp för.

"Ger dig lite mod på vägen"

Sara - Sajtvärd för Ätstörningar ifokus

 

Akkurat
2012-10-11, 21:51
#5

Tack så mycket för ni svarat! Det stör mig inte direkt utan tänker på det och känner mig konstig. Kom på en till sak, jag litar liksom inte på vad folk säger tex. När jag fick min astmadiagnos och medicin så vågade jag inte ta medicinen för jag trodde att doktorn hade varit slarvig och missuppfattat, och liksom att han undersökt fel och att det visade fel, asså att jag inte hade astma utan att jag bara inbillade mig och att jag skulle bli sjuk om jag använde inhalatorn!

♥ KENT ♥

http://www.dropp.blogg.se

SaaraE
2012-10-12, 12:53
#6

Tycker verkligen att du ska dela med dig av detta och reda i varför du tänker så. Det finns annars risk för att det bara utvecklas med fler och fler saker samt att de problem du redan har får ännu mer fäste i dig.

Ta hand om dig!

Sara - Sajtvärd för Ätstörningar ifokus

 

Akkurat
2012-10-13, 20:49
#7

okej, ska jag prata m,ed en doktor, eller en psykolog? ska kolla medpsykologen i skolan på måndag.
Har inte såallvarligt att omjag inte gör detta så bryter jag ihop och börjar gråta eller så, utan det känns bara som att jag måste göra så,så jag gör det bara, annars känns det fel.

Men toatankarna är värst, för det MÅSTE jag göra, annars vrider det i hela kroppen, MÅSTE MÅSTE MÅSTE göra det, omöjligt att låta bli!

Det är inget med blåsan, för jag behöver inte gå på toan, men jag måste sätta mig på toan ändå och försöka kissa… xd

♥ KENT ♥

http://www.dropp.blogg.se

Upp till toppen