Annons:
Etikettövrigt
Läst 1284 ggr
[Jhillhzan]
2012-09-17, 18:22

Intervju

Hej gott folk!

Jag läser till undersköterska i Hallsberg och vi har börjat läsa psykiatri.Där ska vi skriva en uppsats om en valfri diagnos. Och jag, som alltid tyckt att människans hjärna är intressant och har förståelse för alla människor (dem som förtjänar det iaf) vill mer än gärna skriva om Borderline.

Det är en diagnos som ligger mig varmt om hjärtat, då min syster har den. I min uppväxt fick jag inte riktigt grepp om det ordentligt. "Din syster har Borderline, det är bara så hon är", blev mammas svar när jag ville veta mer. Jag har läst på nätet och vill så gärna veta mer, komma i kontakt med personer som har Borderline, alternativt anhöriga.

Min uppsats är menat som en liten bok, där jag skriver fakta om diagnosen, behandling i alla dess slag och personers egna erfarenheter. Därav, skulle jag vilja komma i kontakt med personer som inte har något emot att ställa upp på en intervju. Du väljer själv vilka frågor du törs / vill svara på, och jag har full förståelse för det.

Jag är inte helt omöjlig, utan kan vara flexibel. Jag nämner inga namn i min uppsats (om ingen absolut vill det, man kanske vill dela med sig av sin blogg eller sitt liv.) Uppsatsen kommer endast läsas utav mig och min lärare.

Kontakta mig på
lilljay-music@hotmail.com
(Jag kan även sitta vid MSN för dem sem vill ta en liten pratstund då och då. Alternativt så får du ett frågeformulär där jag skrivit några frågor, och som du skriver så mycket som du känner att du vill dela med dig av. Vill du inte ha följd frågor så säg gärna till i ditt mail :)

FOTNOT: Jag själv har fått diagnosen ADD (för ett år sen) och har inga problem att prata om min problematik, om du mot förmodan skulle känna att det bara är du som pratar. Jag lider även utav social fobi, men är idag ganska öppen utav mig.

Annons:
[Jhillhzan]
2012-10-06, 20:14
#1

Jag vill tacka alla som ställt upp på det här!

Jag skickar en styrkekramar till allihopa! Ni är värdefulla! <3

Upp till toppen
Annons: