00. Allmänt om ångest

Influensa ångest??

2018-01-22 16:34 #0 av: Mirrep

Jag blev sjuk i influensan i torsdags, 40 grader feber osv. Efter 4 dagar gick jag äntligen upp ur sängen o märkte direkt att det snurrrar i mitt huvud. Samma känslan som när man ska trappa ner! Jag har jätte mycket ångest och det har jag inte haft på jätte länge pga medicinering. Äter paroxetin i tio år. Är det någon annan där ute som har varit mer om samma sak? Det är jätte jobbigt! Min nästa fråga är märker ni skillnad på när ni får medicin från olika tillverkare?

Anmäl
2018-01-23 11:26 #1 av: Calcifer

Jag märker ingen skillnad på olika märken från olika tillverkare.

Däremot tycker jag inte alls det låter konstigt att du kan känna ångest eller må lite sämre efter influensa. När jag fick det nyligen och sen äntligen klarade av att ta mig ut till affären så var jag mer deprimerad än vanligt för naturligtvis kan hur man mår fysiskt påverka hur man mår psykiskt. 

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2018-01-23 12:08 #2 av: Zadeira

Jag brukar tänka på att vid sjukdom/precis efter sjukdom är man väldigt nedsatt och såbar känslomässigt och därför känner man lättare en starkare ångest/deppighet då.

Jag märker ingen skillnad på olika märken.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.