08. Akut Stöd

(X) Hatar mitt liv

2017-02-13 15:21 #0 av: Anonym

finns inget positivt, inget bra, ingen framtid, ingenting. vet int vad jag ska göra längre. gråter, ligger i sängen, hatar allt och allt mest mej själv. önskar jag vore död.

Anmäl
2017-02-13 16:30 #1 av: Schhh

Hur länge har du känt så här?

Förstår att det är svårt och att tankarna som kommer kan vara övermäktiga. Har du någon som vet hur du mår? När det är så som du beskriver är det inte bra att vara själv, du behöver allt stöd du kan få. 

Du är ingen dålig person. Psykisk ohälsa kan göra att man blir någon annan än den man brukar, att man kanske gör fel saker eller avstår från att göra rätt. Det gör inte dig till en dålig person, det indikerar bara att du mår dåligt och behöver hjälp. 

Framtiden är oviss, det går inte att förutsäga den även om allt känns mörkt just nu. Att du skriver här gör mig glad, för du förtjänar all hjälp du kan få. Har du någon kontakt med vården? Vill du ha hjälp via PM?

Anmäl
2017-03-30 02:41 #2 av: 2Sirius

Instämmer Schhh.

Annonym, jag vet hur du känner dig, har vart där själv många gånger <3

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.