21. Dagens positiva

Positiva tråden!

2017-01-20 01:34 #0 av: Calcifer

Skapar en tråd där vi kan skriva om något som känns positivt just nu, stort eller litet. Det kan vara allt ifrån att man fått bra besked, bra medicin, eller annat som har med sajtämnet att göra. Men det kan också vara att man sett en bra film, haft en trevlig dag med en kompis, eller ätit något gott. Så länge det är positivt är det välkommet i tråden. Det kan vara något som hänt just idag, eller så kan det vara något generellt. 

Och som sagt får det vara hur stort eller litet som helst, ibland kan det vara positivt bara att man gått en långpromenad t:ex. Välkomna att sprida lite positivitet och glädje!

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-01-20 01:36 #1 av: Calcifer

Jag kan börja med att jag äntligen tvättat. I samma veva passade jag på att dammsuga lägenheten ordentligt. Sen ner i ett bad för att jag skulle bli tvättad också, och därefter renbäddade jag sängen som jag snart ska krypa ner i. Plus att jag till och med diskat lite idag. Klappar mig själv lite på axeln faktiskt. :P

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-01-20 01:42 #2 av: panini

Jag har fått en anpassad skolgång, så just nu kommer jag att gå en dag i veckan och endast ha mitt favoritämne. Jag började i tisdags och jag är så jäkla stolt över att jag klarade av att gå hela skoldagen trots att jag höll på att bryta ihop flertalet gånger. Och efteråt träffade jag min bästa vän, vilket sällan händer, och hade så himla roligt Hjärta

Anmäl
2017-01-20 01:46 #3 av: Calcifer

#2 Jättebra! Både att du fått anpassad skolgång men även att du höll ut hela dagen. Bra gjort!

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-01-20 01:55 #4 av: panini

#3 Tack! Känns himla skönt att min skola faktiskt förstår och inte ignorerar mina problem Glad

Och jag måste ju säga bra jobbat till dig med som varit himla produktiv! Det tog mig hela dagen idag att bara samla ihop min tvätt och sedan lägga det i tvättkorgen Gapskrattar

Anmäl
2017-01-20 02:04 #5 av: Calcifer

#4 Ja det är jättefint med sådana skolor verkligen! Vi behöver mer sådana!

Tack, det känns jättebra att ha det gjort. Äntligen. -.-
Bra av dig att ändå lägga det på rätt ställe!

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-01-20 10:02 #6 av: Zadeira

Jag ska tatuera mig idag och just nu räknar jag bara ner. Det är inte min första och jag är inte orolig fölr tatueringen men hela själva grejjen ger mig fjärilar i magen.


Anmäl
2017-01-20 10:25 #7 av: Schhh

Jag kom ut från psyket. Hade det inte varit för en omtänksam och lyhörd skötare hade jag kanske blivit kvar för länge för mitt eget bästa. Hon såg mig när de andra blundade. Och tack vare henne fick jag komma ut samma dag som jag bad om det. 

Den nya medicinen känns bra. Min aptit är tillbaka, liksom känslorna och jag har mer energi. Aldrig mer venlafaxin!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.