00. Allmänt om ångest

Tjena väggen

2017-01-05 16:43 #0 av: Ribessa

Huuga vad det känns tungt just nu. I söndags kom den där förbaskade väggen och smällde mig rakt i pannan. Jag har varit sjukskriven för utmattningssyndrom en gång innan - innan mina diagnoser uppdagades. Fick känslan av att läkaren idag inte riktigt ser detta som utmattningsyndrom, då jag har har ADD, GAD, Paniksyndrom och PTSD. Jag ser det som att det inte är konstigt att jag går in i väggen av att dag ut och dag in kämpa mig iväg till jobb och klara av alla andra vardagliga grejer med ett leende på läpparna då jag innerst inne dras med detta. Men men. Egentligen vet jag inte vad jag tänkte skriva, jag har bara en så himla lustig (olustig egentligen) känsla inombords. Fy...

Anmäl
2017-01-05 17:00 #1 av: Calcifer

Man måste inte veta vad man ska skriva, här går det bra att bara skriva ändå även om man inte vet riktigt vart inlägget är på väg. Ta hand om dig, och sjukskriv dig igen om det behövs.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.