05. Posttraumatiskt Stressyndrom/PTSD

Höra röster, någon fler?

2017-01-05 14:06 #0 av: fossingen

Någon fler som hör röster i huvudet? Speciellt vid ljud och buller så förvrängs det till talande röster som har diskussioner sinsemellan och snackar skit om en oftast knäppa saker och kommenterar varenda sak man gör. Har besökt läkare och fått medicin, så det är klart. Ville mer höra om någon likasinnad finns här?


Anmäl
2017-01-20 01:38 #1 av: Calcifer

Mja, inte röster direkt, men när jag är tillräckligt trött kan jag höra musik, eller som om någon har en radio på med typiskt radioprat, fast det är som om det är inne hos grannen den står, på hög volym, och lite brusigt sådär. Men det gäller främst när jag gått 50-60 eller fler timmar utan att sova. Obehagligt är det även om jag vet att det inte är på riktigt. Har hört musik från typ garderober eller soppåsar, trots att jag såklart vet att det inte ligger någon gömd orkester som spelar därinne...

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-01-20 10:28 #2 av: fossingen

#1

Jag förstår exakt hur du menar. Det är sjukt obehagligt och jobbigt. Jo, precis har också vid endel buller eller ljud så det förvrängs.


Anmäl
2017-01-20 22:33 #3 av: KentHjärta

Shit det kan jag relatera till. Dock är det mer för mig när det är tyst. Kan höra röster under kvällen när jag försöker sova, random meningar, negativa kommentarer, ibland röster jag känner igen. Eller musik när jag är ensam och det är tyst osv. Aldrig förstått varför dock.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.