00. Allmänt om ångest

Ångest

2016-12-15 22:13 #0 av: aksaz

Läste om lars Forsell, han led visst hela livet av kraftig ångest, han sov bort ångesten, om det var med hjälp av medicin vet jag inte men jag har läst om det kan ha en läkande effekt. om man klarar att sova,

Anmäl
2016-12-16 06:41 #1 av: Thotis90

Jag försöker vila (har sömnproblem) när jag har ångest. Jag upplever att det hjälper något.

Medarbetare på Bloggande, Endometrios, Ensamhet, Motionspepp och Ångestsjukdomar Stjärnor

Anmäl
2016-12-16 08:43 #2 av: Annielle

Jag önskar verkligen att jag kunde sova bort ångesten, men har också sömnproblem och tvingas vila ett par timmar på dagen för att ångesten inte ska göra mig fullkomligt utmattad både fysiskt och psykiskt, men tyvärr är det ingen vila som jag liksom ser fram emot, det krävs både spikmatta, tungt täcke och mindfulness eller annan lugnande övning med någon som pratar för att det ska gå att ligga still över huvudtaget.

I övrigt vilar jag aldrig p.g.a. ångesten eftersom det brukar vara det sämsta för mig, har svårt att sitta still/vara still av ångesten.

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl
2016-12-16 09:39 #3 av: Zadeira

Jag tycker inte jag gör annat än sover, men inte sjutton hjälper det mot ångesten som ändå kommer när man är vaken.


Anmäl
2016-12-20 17:41 #4 av: Calcifer

Det beror lite på hur man är som person tror jag. För mig har det aldrig hjälpt, för jag har så stora sömnproblem. Sen om man sover enbart för att slippa ångesten så tar jag för givet av att man sover mer än man "borde", och då är det ju inte heller bra. 

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.