27. Övrigt

Ta med sig på semestern?

2016-08-10 16:31 #0 av: Zyloon

Jag lider av depression och får ångest, särskilt när jag ska åka iväg. Våran planerade ölandssemster känns just nu som världens mardröm. Jag får lätt ångest av att åka så långt bort hemifrån och dessutom att sova borta är allt annat än kul. 

Men det jag funderar på är hur jag ska göra det lättare. Tänkte att ta med mig lite saker hemifrån så jag känner mig mer som hemma. Men vet verkligen inte vad jag ska packa med mig, som dessutom inte är jobbigt att ta med sig.

Förslag?

Anmäl
2016-08-10 19:06 #1 av: molbojse

När jag åker bort ser jag till att alltid ha med mig något jag lätt kan tillgå när ångesten brakar fram. Har tankespel på mobilen, alltid surfplattan, målarböcker och virkning. Förut hade jag även med mig min gosehund jag haft i 16 år. Numer får han stanna hemma.

Ta med egen kudde? En filt eller något som inte tar så stor plats?

Anmäl
2016-08-10 20:05 #2 av: Tuulikki

Mobil + mobilspel (Pokémon GO är ju perfekt om man är på semester)
Mina behovsmediciner
Dator om det finns WiFi
Min egna kudde med sambons tröja som örngott :P
Någon bok att läsa
HÖRLURAR! såå viktigt då känner jag mig mycket tryggare.

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2016-09-03 01:34 #3 av: [Ambrosia]

Kan du inte ta med massa sköna böcker som du kan läsa? Eller lyssna mycket på musik på Spotify, finns gratis konto. Eller Ta med eller köp målargrejer, som akryl tex. Det är skoj att måla med.

Eller är semestern över nu?

Kärlek från Ambrosia

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.