01. Paniksyndrom

Hallunicationer, Hjärnan

2015-05-17 14:07 #0 av: GiraffTunga

Hej.. Jag är sjuk och erkänner det. Jag har varit på BUP men slutat. Jag skärde mig och drog ut mitt hår, skrek, rev mig med nycklar, naglar och sånt. Och nu gör jag inte det men har panikångest, deprimerad och nytt.. " Hallunicationer " Jag kan säga att det är demoner och Satan som följer efter mig (Har nt kollat på skräck eller nått) och han gör så jag kan ramla ner på golvet och börja svettas, skakas och gråta och röra mig helt konstigt. Sen så känns det som min hjärna har nått fel.. Det känns som min hjärna blir svart och har en konstig huvudvärk och kan känna min hjärna i mitt huvud.. Har jag någon sjukdom? Ska jag gå till BUP igen?

Anmäl
2015-05-17 15:22 #1 av: [KEEL]

Jag tycker absolut du ska kontakta BUP igen. Det är svårt att säga ifall du har någon sjukdom eller inte det kan bara en läkare avgöra. Du ska absolut inte behöva leva med det, utan få hjälp hos psykolog eller via medeciner. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.