10. Diagnoser

utbränd/utmattning

2014-12-01 13:24 #0 av: M.L

Hej hur fick ni hjälp när ni blev utbrända/ utmattade ? vart vid VC för ca 1 1/2 v sedan men den läkaren tog inte mig på allvar. så nu ringt VC igen 2 gånger för att boka tid. men svårt och få akuta tider så svaret är ring i morgon så får vi se om det finns nåt ledigt.    

Anmäl
2014-12-01 13:35 #1 av: OlgaMaria

Vilken typ av hjälp vill du ha? Behöver du hjälp med sjukskrivning?

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2014-12-01 13:49 #2 av: M.L

sjukskrivning . sen nån annan hjälp för att man ska få energin tillbaka.

Anmäl
2014-12-01 16:47 #3 av: [JeanetteK]

Byt vårdcentral. Det är hopplöst när man inte blir trodd. Ledsen

Vill tipsa om något jag var med i. Det fanns en liten grupp här i kommunen med kvinnor som varit utbrända. De läste en bok som heter "Brinna, bli bränd, glöda igen" och utgick från den när de hade sina träffar. Jag kom in i den här gruppen väldigt sent och läste boken själv. Vi träffades en gång i månaden och det var underbart med en sån ventil att få förståelse och slippa förklara och försvara hur det är att må dåligt och inte känna igen sig själv. Nu finns inte gruppen längre men dom kvinnorna är mina vänner för alltid. Om inte annat, så läs boken! Kanske finns det fler som har såna här grupper. I vårt fall var det diakonen i kyrkan som höll i detta, då hon själv varit utbränd och tagit sig tillbaka. Mycket värdefullt. 

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.