17. I media

Aldrigensam - projekt

2014-08-16 21:40 #0 av: [Tuulikki]

"Aldrigensam är ett informationsprojekt som sprider kunskap och bryter tystnaden kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa bland unga vuxna.

Projektet startades för att bidra till en mer öppen dialog kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa. Alla drabbas, men ingen vågar prata om det. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet, nu bryter vi isen och bidrar till att fler vågar söka hjälp för sin psykiska ohälsa.
Den ökade trenden att ungdomar väljer att begå självmord istället för att söka hjälp hos psykiatrin måste brytas. I väntan på hjälp vill vi att DU ska veta att du är aldrig ensam!" 

texten är tagen från aldrigensam.com
Någon som sett någon video eller läst inne på sidan? Jag hittade den via Facebook där flertalet av mina vänner delat den. Blev såklart nyfiken och det lät intressant. Bra sätt att ta upp ämnet på, håller med om att det är viktigt att bryta tystnaden!

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2014-08-23 16:04 #1 av: -Nico-

Jag håller med. Det ska inte vara något man skämms för, och tack för informationen!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.