Annons:
Etiketterbehandlingmediciner
Läst 1179 ggr
Azeman86
2013-12-11, 11:02

Överfull ryggsäck + hypnos

Nu är det dags att sätta punkt för detta liv och skapa ett nytt liv, tömma ryggsäcken/bagaget som jag har fyllt på i många många många år. Men nu är den verkligen överfull, och jag är trött och stressad pga det - och ja, jag mår inte alls nå vidare bra psykiskt eller fysiskt pga det. Eftersom att man springer ifrån så att väskan inte ska tömmas och för att mitt förflutna inte ska komma ifatt mig. Men nu har jag funnit en plats där jag vill vara kvar, en plats vid en väldigt speciell person som verkligen vill hjälpa mig och finnas där för mig (som jag inte är van vid), en person som jag verkligen älskar och han verkligen verkligen älskar mig. Men min ryggsäck ger mig problem och vårt förhållandet problem, mitt förflutna jagar mig ständigt  och min själ gör ont och gråter. Ofta ångest, men jag har så svårt att få ur och tömma bagaget, jag vet inte ens vad det är. Det är så grötigt och jag behöver verkligen en rensning och kanske ta itu med det jag har sprungit ifrån. Det är hemskt hemskt mycket problem och saker o ting som man har stoppat in utan att bearbeta det. Det är saker och ting sen barnsben och jag är nu 27 år.

Vad kan man göra? Där jag bodde förut i Hälsingland kände jag att jag inte fick så mycket hjälp, inte tillräckligt. Men nu kanske jag kan få mera hjälp, här i Östergötland? Känner att jag behöver extra hjälp utav kanske någon specialist eller något. Mitt bagage är verkligen tung och jag behöver verkligen tömma den. Sätta punkt på detta liv och påbörja ett nytt liv, fylla med glädje istället för tråkiga saker.

Jag är också lite nyfiken på hypnos, hur funkar det? Funkar det verkligen?

Annons:
[JeanetteK]
2013-12-14, 17:18
#1

Försök att hitta någon du kan prata med och som kan hjälpa dig att reda upp allt som hänt. Du verkar verkligen redo att ta itu med detta. Har testat regressions-hypnos ett par gånger men kan inte svara på om det verkligen funkar.

Upp till toppen
Annons: