Ångestsjukdomar

Självhjälp på internet!

2007-10-16 19:46 #0 av: KarolinaM

Livanda är ett företag på internet som utvecklar kognitiv beteendeterapi (KBT). Via självhjälpsprogram får man stöd att komma tillrätta med sina problem.

Livanda är ett företag på internet som utvecklar kognitiv beteendeterapi (KBT). Via självhjälpsprogram får man stöd att komma tillrätta med sina problem.

De har program för Ångest och oro, Depression, Övervikt, Sömnproblem, Stresshantering och Hantera smärta.

 

Människorna bakom sidan är professionella kbt-psykologer som sammarbetar med landsting. Det utvecklas också kontinuerligt nya program och forskning.

 

Det som utmärker sig med dessa programmen tycker jag är att man kan välja att köpa programmen med eller utan psykologstöd. Det kostar lite extra med psykologstödet, men det kan det vara värt. Man ställer personliga frågor till deras psykologer som man i regel får svar på inom 24 timmar.

 

På Livandas hemsida kan man läsa följande:

De psykologer och handledare som arbetar inom Livanda är alla utbildade i kognitiv beteendeterapi (KBT) och engagerade i forskning, och den vetenskapliga kvaliteten på våra program är något vi hela tiden arbetar hårt med. Det betyder att vi regelbundet genomför utvärderingar och nya studier kring de program vi har och tar fram.

 

 

Denna sidan tycker jag är väl värt ett besök. Kanske är den Din framtid?

 

Ta hand om Er!

 

Karolina!

 

Relaterade länkar

 

Av: KarolinaM

Datum för publicering

  • 2007-10-16
Anmäl
2007-10-17 21:29 #1 av: Mizzi

Måste man betala för detta eller är det gratis ??

Anmäl
2007-10-20 19:48 #2 av: HannaM

Suck, jag skulle verkligen vilja att det där fungerade för mig. Men icke, jag behöver någon som står och sparkar på mig konstant för att något överhuvudtaget ska göras

http://hannasskafferi.blogaholic.se/ http://www.classicferret.se
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.