Annons:
Etikettångestsjukdomar
Läst 9912 ggr
KarolinaM
10/16/07, 7:46 PM

Självhjälp på internet!

Livanda är ett företag på internet som utvecklar kognitiv beteendeterapi (KBT). Via självhjälpsprogram får man stöd att komma tillrätta med sina problem.

Livanda är ett företag på internet som utvecklar kognitiv beteendeterapi (KBT). Via självhjälpsprogram får man stöd att komma tillrätta med sina problem.

De har program för Ångest och oro, Depression, Övervikt, Sömnproblem, Stresshantering och Hantera smärta.

Människorna bakom sidan är professionella kbt-psykologer som sammarbetar med landsting. Det utvecklas också kontinuerligt nya program och forskning.

Det som utmärker sig med dessa programmen tycker jag är att man kan välja att köpa programmen med eller utan psykologstöd. Det kostar lite extra med psykologstödet, men det kan det vara värt. Man ställer personliga frågor till deras psykologer som man i regel får svar på inom 24 timmar.

På Livandas hemsida kan man läsa följande:

De psykologer och handledare som arbetar inom Livanda är alla utbildade i kognitiv beteendeterapi (KBT) och engagerade i forskning, och den vetenskapliga kvaliteten på våra program är något vi hela tiden arbetar hårt med. Det betyder att vi regelbundet genomför utvärderingar och nya studier kring de program vi har och tar fram.

Denna sidan tycker jag är väl värt ett besök. Kanske är den Din framtid?

Ta hand om Er!

Karolina!

Relaterade länkar

Av: KarolinaM

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('KarolinaM'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('KarolinaM', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-10-16
Annons:
Mizzi
10/17/07, 9:29 PM
#1

Måste man betala för detta eller är det gratis ??

HannaM
10/20/07, 7:48 PM
#2

Suck, jag skulle verkligen vilja att det där fungerade för mig. Men icke, jag behöver någon som står och sparkar på mig konstant för att något överhuvudtaget ska göras

Upp till toppen
Annons: